Ringkøbing Pigekor

- i samarbejde med Ringkøbing Kirke

Ringkøbing Pigekor er et kor for piger fra 5. til 9. klasse, der elsker sang og sammenhold. Efter et halvt års pause er pigekoret tilbage - så kom og sæt dit præg på fremtidens pigekor!

Vi synger et bredt udvalg af rytmiske sange inden for genrerne pop, rock, folk og nordisk. Vi arbejder med stemmen og lærer at bruge kroppen til at understøtte sangen. Desuden gør vi brug af solmisation og rytmelære som giver en god basis for sang. 

Ringkøbing Pigekor er et kor, hvor vi sætter pris på den gode stemning, sang og sammenhold. Vi synger til forskellige former for koncerter i løbet af året.

Ringkøbing Pigekor har et samarbejde med Ringkøbing Kirke, som giver os mulighed for at komme og synge i kirkerummet. Her har pigerne mulighed for at arbejde med et mere klassisk præget repertoire, hvor sangen er meget klangbåret og dette understøtter kirkerummet på bedste vis.

Det eneste det kræver af dig er, st du har lyst til at synge sammen med andre sangglade piger. Pigekoret har ingen optagelsesprøve - så mød op når vi holder åben øvegang:

Onsdag den 09. januar 2019 kl. 17.00-18.00
Onsdag den 16. januar 2019 kl. 17.00-18.00
Onsdag den 23. januar 2019 kl. 17.00-18.00

Vi serverer lidt godt til ganen.

 

YDERLIGERE INFO

Undervisningen foregår 
Onsdag kl. 17.00-18.00  
Musikskolen i Ringkøbing, lokale 1

Koret begynder 9. januar 2019. 

 

UNDERVISERE

Kristine Horsholt Mikkelsen, korlærer og rytmiklærer
Klaus V. Jensen, korlærer og organist

 


Kristine Horsholt Mikkelsen
Klaus V. Jensen