STRENGEINSTRUMENTER

Er du til den klassiske guitars smukke klang eller el-guitarens rå riffs? Blandt strengeinstrumenterne finder du også bassens dybe strenge, der er fundamentet i et hvert band og orkester.

  • Guitar: På en guitar kan du lære at spille smukke klassiske solostykker og akkompagnere egen sang eller andre instrumenter. Du lærer at spille melodispil og akkordspil efter noder, becifringer og tabulatur. Har du et ønske om at spille elguitar senere, er det godt at starte med almindelig guitar. Begyndere må være beredt på at få lidt ondt i fingerspidserne den første tid.

  • El-guitar: På en el-guitar arbejder vi med forskellige discipliner: Løse akkorder, barréakkorder, rytmeteknik, plekterteknik, melodispil efter noder og tabulatur. Vi sørger for, at det valgte repertoire tilgodeser dit niveau og dine interesser. Som begynder må du være beredt på, at få lidt ondt i fingerspidserne den første tid.

  • El-bas: Bassen definerer den klanglige bund i et orkester, der sammen med trommeslageren skaber det rytmiske fundament i sammenspillet. Vi vil arbejde med at du får en god teknik og lyd på bassen og du lærer at spille efter akkordskemaer og noder. Vi sørger for, at det valgte repertoire tilgodeser dit niveau og dine interesser.